Hoe werkt Amber?

Doe hier de
postcode check

Registreer jezelf op my.driveamber.com

Download de app en
maak een reservering

Haal je Amber op bij
een hub en stap in!

Met de Amber app reserveer, ontgrendel en parkeer je jouw Amber. Begin met Amberen en je wilt niet meer anders!

Doe de postcode check

Doe hier de postcode check: Vul de postcode check in en je weet direct of er een hub op loopafstand bij jouw bedrijf is! Is er nog geen hub, dan kunnen we die in overleg met jou openen. Een hub is een vaste plek waar Ambers geparkeerd, opgeladen en achtergelaten kunnen worden. Een hub bestaat uit (enkele) parkeerplaatsen en oplaadpalen.

Middel 84@300x

Registreer jezelf

Registreer jezelf op my.driveamber.com: Gefeliciteerd.

Je kunt met Amber gaan rijden. Voordat het zover is, hebben we gegevens van jou nodig. Zoals jouw NAW gegevens, de bedrijfsnaam en een copie van jouw rijbewijs. Het registreren kost je 5 minuten. Wij controleren vervolgens de gegevens en you are ready to go! Nog geen externe afspraken in het verschiet? Registreer je dan wel alvast zodat je snel kunt gaan rijden als de externe afspraak gepland is.

Middel 78@300x

Download de Amber app

Download de app en maak een reservering.

Via de iconen hier onder (of via de App Store of Google Play) kun je onze app downloaden. Een reservering is eenvoudig en snel gemaakt. Wil je weten hoe? Kijk deze video. Het aantal hubs groeit iedere dag; kijk daarom regelmatig in de app voor updates. Af en toe sturen we je een notificatie omdat we graag willen dat jij de best mogelijke experience met ons hebt.

 

AMBER_fiets-07

Stap in!

Haal je Amber op bij een hub en stap in.

De laatste stap voordat je gaat rijden. Maak je jouw eerste ritje? Je krijgt dan een telefonische of live demo. Zo helpen we je op pad en geven we je tips voor een eerste, geslaagde trip met Amber. Wil je meer weten over het rijden met de BMWi3, klik dan hier!

Middel 74@300x

Openbare hub

Besloten hub