ZUIDERPARK & AMBER

Een korte of lange rit op de planning?

Heb je af en toe een (extra) auto nodig? Voor een leuk dagje weg? Overweeg je de eigen auto te verkopen omdat deze te veel stilstaat? Of ben je er nog niet uit of je een auto gaat kopen, omdat Amberen een goed alternatief is? Allemaal goede redenen om je als Zuiderpark bewoner te registreren voor Amber.

prive rijden-2-min
INCONS_AMBER-05

Gegarandeerd beschikbaar
Een vervoersmiddel wanneer
je dat nodig hebt

INCONS_AMBER-08

Draag bij aan een duurzame toekomst en rijd in een toffe/
mooie BMW i3

Uit analyses blijkt dat gemiddeld 10 medewerkers, aan 1 Amber voldoende hebben.

Hoef je niet te betalen
voor benzine of diesel

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s ophaalt en neerzet. Je kan dus ook een auto in Tilburg meenemen voor een dagje Amsterdam en met de trein terug. Zo kun je gewoon een borreltje doen. We hebben deze hubs in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Rotterdam en Den Haag. In de nabije toekomst openen we hubs in elke provincie van Nederland. Benieuwd naar precieze locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

 

Hoeveel kost het?

Amber is pay-as-you-go. Je betaalt alleen voor het gebruik van een Amber. De tarieven bedragen: €0,25 per rijminuut en €0,10 cent per parkeerminuut (buiten een hub). Parkeren op een hub is altijd gratis. De elektriciteit en verzekering is inbegrepen. Alles wordt geregeld voor je en er zijn geen vaste kosten. Bijkomstig voordeel: van 19.00 tot 7.00 uur en in de weekenden is parkeren buiten een hub helemaal gratis.

Hoe maak ik een account aan?

Aanmelden is heel makkelijk en bovendien gratis! Klik op de 'Ja, ik ga Amberen' knop hieronder en vul de nodige informatie in. Je kan je ook registreren door de 'Amber' app te downloaden en de volgende code in te vullen: 3a1ec3. Je krijgt vervolgens een verzoek om je credit card of betaalgegevens in te vullen en je rijbewijs te uploaden in de app.

 

Amber_zuiderpark_2

Hoe werkt het?

Na het registeren heb je de mogelijkheid om een auto te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij de auto aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je wegrijden! We maken gebruik van Artificial Intelligence in de Amber software, waardoor we de mogelijkheid hebben om je een auto toe te wijzen. Waar je ook bent en wanneer je er een nodig hebt.

 

Contact en FAQ 

 Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@amber.team en bellen naar +31(0)853011513.
Klik hier voor de FAQ
.