STRIJP SHARES

Vind jij parkeren op Strijp te duur? Heb jij gewoonweg niet altijd een auto nodig? Of vind jij duurzaamheid en werken aan een beter milieu belangrijk? Deel een auto met de medebewoners van Strijp!

Als bewoner van Strijp woon je in een bruisend en super hip stadsdeel van Eindhoven. Wat betreft het bezit van een auto, kan het wel wat lastige situaties met zich meebrengen. Deze zorgen willen wij ontnemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je als bewoner van Strijp geen auto in bezit hoeft te hebben, om toch altijd de garantie te hebben op vervoer. Altijd, wanneer jij dat nodig hebt.

Benieuwd naar wat Amber voor jou kan betekenen? Lees verder voor meer informatie.

Altijd een auto, wanneer jij dat nodig hebt.

Wij zijn ervan overtuigd dat je geen auto hoeft te bezitten om toch de garantie te hebben op een vervoermiddel. Altijd, wanneer jij dat nodig hebt.

Wil je een keer een leuk dagje erop uit? Dan is het makkelijk om een Amber mee te nemen. Reserveer de auto met de app, loop naar de hub op Strijp-S of Strijp-T en stap in! Naast gemak is het rijden in een Amber een leuke extra toevoeging aan je dagje weg. Ook bespaar je veel kosten als je met Amber rijdt. Zo hoef je geen aanschafkosten voor een auto te betalen, hoef je niet na te denken over onderhoud en betaal je geen wegenbelasting. Je betaalt alleen voor wanneer je daadwerkelijk rijdt! Meer over kosten, lees je verder op deze pagina.

Buiten deze genoemde voordelen hoort bij het wonen in een hippe en vooruitstrevende wijk ook een net zo hip vervoermiddel, toch?

Amber groeit
INCONS_AMBER-10

Gegarandeerd beschikbaar
Een vervoersmiddel wanneer je dat nodig hebt

Middel 74@300x

Geen zorgen over onderhoud en rijden in een toffe/mooie BMW i3

INCONS_AMBER-08

Bijdragen aan een duurzame toekomst samen met jouw mede Strijp-S bewoners

Uit analyses blijkt dat gemiddeld 10 medewerkers, aan 1 Amber voldoende hebben.

Geen kosten voor benzine of diesel of parkeren op Strijp-S

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s ophaalt en neerzet. Momenteel hebben we zowel op Strijp-S als op Strijp-T een Amber hub waar jij jouw Amber kunt ophalen en terugbrengen. Benieuwd naar de locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

Hoeveel kost het?

Amber is pay-as-you-go. Je betaalt voor wat je gebruikt. Je betaalt geen registratiekosten. De tarieven voor auto's bedragen: €0,25 per rijminuut en €0,10 cent per parkeerminuut (buiten een hub). Parkeren op een hub is altijd gratis. De elektriciteit en verzekering is inbegrepen. Alles wordt geregeld voor je en er zijn geen vaste kosten. Van 22.00 tot 8.00 uur is parkeren buiten een hub gratis.

DSC00416-min

Hoe werkt het?

Na het registeren heb je de mogelijkheid om een Amber te reserveren met de app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij je de Amber aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je vertrekken! Wij garanderen dat je vervoer hebt. Waar je ook bent en wanneer je het nodig hebt.

 

Hoe maak ik een account aan?

Aanmelden is heel makkelijk en bovendien gratis! Klik op de ‘JA, IK GA AMBEREN’ knop hierboven en vul de nodige informatie in. Je kan je ook registreren door de Amber app te downloaden en de volgende code in te vullen: feadb8. Je krijgt vervolgens een verzoek om je creditcard of betaalgegevens in te vullen en je rijbewijs te uploaden in de app.

 

Contact

Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@driveamber.com en bellen naar +31(0)853011513.