Strijp & Amber

Waarschijnlijk heb je de Ambers al eens zien rijden. We zijn per slot van rekening buren! Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Amber. En wij staan voor duurzame deelmobiliteit. Wij bieden jou en jouw medewerkers 100% gegarandeerde mobiliteit. 

Onze Ambers brengen je altijd van A naar B. Met onze BMWi3's kun je zoveel mogelijk kilometers rijden en dus CO2 reduceren als je wilt. Je betaalt alleen voor de Amber als je ‘m in jouw ‘bezit’ hebt. Parkeren op een hub of in de avond en in het weekend is gratis. 
Lees snel verder voor meer informatie.

Een korte of lange rit op de planning?

Met een vloot van 100% elektrische auto's en e-bikes bieden wij jou altijd de garantie op een passend vervoermiddel. Met de Amber app reserveer, ontgrendel en parkeer je jouw Amber. Begin met Amberen en je wilt niet meer anders!

 

Serge van Uden (Riumssen B.V.): 'Ik rijd graag met Amber naar zakelijke afspraken. De auto’s zijn schoon en gaaf. Ze rijden erg fijn. En als ik aankom bij een afspraak heb ik altijd direct een mooie intro'.

Amber groeit
INCONS_AMBER-10

Gegarandeerd beschikbaar
Een vervoersmiddel wanneer je dat nodig hebt

INCONS_AMBER-05

Een passend vervoersmiddel voor zowel langere als kortere ritten

INCONS_AMBER-08

Draag bij aan een duurzame toekomst en rijd in een toffe/mooie BMW i3

Uit analyses blijkt dat gemiddeld 10 medewerkers, aan 1 Amber voldoende hebben.

Betaal niets voor benzine of diesel of parkeerkosten op Strijp-S

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s ophaalt en neerzet. Momenteel hebben we zowel op Strijp-S als op Strijp-T een Amber hub waar jij jouw Amber kunt ophalen en terugbrengen. Benieuwd naar de locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

Hoeveel kost het?

Klik hier voor de tarieven.

DSC00416-min

Hoe werkt het?

Aanmelden doe je door dit formulier in te vullen!

Na het aanmaken van een account heb je de mogelijkheid om de auto te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij de amber aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je vertrekken! Wij garanderen dat je vervoer hebt. Waar je ook bent en wanneer je het nodig hebt.

Contact en FAQ 

Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@driveamber.com en bellen naar +31(0)853011513.
Klik hier voor de FAQ.