IPKW & AMBER

Industriepark Kleefse Waard (IPKW)  en Amber ontmoeten elkaar in de gezamenlijke visie op duurzaam ondernemen en de mobiliteit van de toekomst. Dat doen we ieder vanuit een eigen perspectief. Door deze bundeling van krachten, maken we samen het verschil! Jij als ondernemer profiteert van deze samenwerking. Hoe? Wij garanderen je dat er altijd een Amber voor je klaar staat zodat je altijd kunt rijden.

Een korte of lange rit op de planning?

Met een vloot van 100% elektrische auto's en e-bikes beiden wij jou altijd de garantie op een passend vervoermiddel. Met de Amber app reserveer, ontgrendel en parkeer je jouw Amber. Begin met Amberen en je wilt niet meer anders!

Amber_ipkw
INCONS_AMBER-10

Gegarandeerd beschikbaar
Een vervoersmiddel wanneer je dat nodig hebt

Middel 74@300x

Een passend vervoersmiddel voor zowel langere als kortere ritten

INCONS_AMBER-08

Draag bij aan een duurzame toekomst en rijd in een toffe/mooie BMW i3

Uit analyses blijkt dat gemiddeld 10 medewerkers, aan 1 Amber voldoende hebben.

Hoef je niet te betalen
voor benzine of diesel

Hoe maak ik een account aan?

Sluit gemakkelijk een contract af en je kunt de eerstvolgende werkdag al gaan rijden!
Aanmelden doe je via dit aanmeldformulier: 

Waar kan ik de Amber auto vinden?

Een hub is een vaste plek waar Ambers geparkeerd, opgeladen en achtergelaten kunnen worden. Een hub bestaat uit (enkele) parkeerplaatsen en oplaadpalen. Naast de hub op het IPKW-terrein heeft Amber hubs in heel Nederland. De Amber IPKW hub is te vinden op het laadplein van Allego. Benieuwd naar de locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

Hoeveel kost het?

Amber is pay as you go. Parkeren op een hub is altijd gratis. En de elektriciteit en verzekering is inbegrepen. Lees hier over de tarieven.

Hoe werkt het?

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: monique.kriellaars@driveamber.com
Na het aanmaken van een account heb je de mogelijkheid om een auto of e-bike te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s of e-bikes toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij je gekozen vervoersmiddel aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je vertrekken! Wij garanderen dat je vervoer hebt. Waar je ook bent en wanneer je het nodig hebt.

Contact en FAQ 

Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@driveamber.com en bellen naar +31(0)853011513.
Klik hier voor de FAQ.