How does Amber work?

Do the postcode
check here

Register yourself at my.driveamber.com

Download the app and
make a reservering

Pick up your Amber at a hub and get in!

Do the postcode check

You can do the postcode check here.

Fill in your postcode and we will show you if there is a hub within walking distance of your company! If there is no hub yet, we can open one in consultation with you. A hub is a fixed place where Ambers can be parked, charged and left behind and consists of parking spaces and charging stations.

Middel 84@300x

Registration

You can register yourself at my.driveamber.com.

In order to complete your registration, we need some final details. This includes your name, address, company name and a copy of your personal driver's license. Don't worry it only takes 5 minutes to register! We only need to verify your details after which you are ready to go! If you don't have any appointments planned yet, that's ok! You can register in advance ensuring that when you do need to use Amber you can hop straight in.

Middel 78@300x

Download the Amber app

Download the app and make a reservation.

You can download our app via the icons below (or via the App Store / Google Play store). Reservations are easy and quick to make. Want to know how? Then watch this video! Our hub network is growing every day, so check the app regularly for new locations. And occasionally we will send you an update with all our new locations ensuring that you are fully up to date.

 

AMBER_fiets-07

Get in!

Pick up your Amber at any hub and start driving.

In order to get going, we understand that driving in an electric car may be a new experience! That's why every Amber user receives a telephonic or live demo when starting their first trip. If you want to find out more about driving a BMWi3, please click here!

Middel 74@300x

ABN AMRO Alkmaar

Parking
De hub is toegankelijk middels je ABN AMRO personeelspas.
Charging
4 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 9:00 - 17:00 (voor medewerkers met standplaats Alkmaar of Amsterdam: 7:30 - 18:30)

ABN AMRO Breda

Parking
Naast het Chasséveld in Breda, rijd je de ABN AMRO binnenplaats op onder 'Financieel Center'. Meteen rechts vind je de laadpalen.
Charging
2 stations, 0 reserved
Open
7:00 - 22:00 all week

ABN AMRO Den Haag

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen in de parkeergarage (ingang aan de achterkant van het gebouw). Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is. Om uit en in te rijden gebruik je de intercom bij de in- en uitgang.
Charging
3 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 7:30 - 19:30

ABN AMRO Eindhoven

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich in de parkeergarage, naast de reguliere laadpalen. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan. Gebruik om uit te rijden de Q-Park key die op de voorruit van de auto bevestigd is. Inrijden moet altijd via de ABN AMRO-ingang aan de Vestdijk, met je medewerkerspas of door aan te bellen bij de intercom.
Charging
9 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 19.00

ABN AMRO Foppingadreef

Parking
De Amber auto’s bevinden zich achter de D-toren op het buitenterrein. Zodra je het terrein op komt rijden moet je meteen naar links richting Digital House [P]. Ze staan helemaal erachter tegen het hekwerk aan.
Charging
10 stations, 10 reserved
Open
Mon – Fri 6:30 – 22:30, closed on the weekend

ABN AMRO Rotterdam

Parking
Rijd vanaf de Coolsingel de Aert van Nesstraat in en neem de eerst afslag rechts, de Hennekijnstraat in, sla nogmaals rechts de Sint-Luciastraat in en rijd voorbij de 'par-king'. Aan je linkerhand is een auto-lift te vinden. Druk op expeditie K1 en rijdt de lift binnen. In de lift druk je nogmaals op K1. Rijd de garage in. Er zijn hier vijf plekken gereserveerd voor Amber. Ook op K2 zijn nog 2 Amber plekken te vinden.
Charging
7 stations, 7 reserved
Open
Mon - Fri 6:30 - 22:00

ABN AMRO Utrecht Beneluxlaan

Parking
Op de rotonde aan de Beneluxlaan sla je de straat in waar het tankstation te vinden is. Direct achter het tankstation zijn de Amber plekken te vinden voor het pand. Je kan ook navigeren op de Vliegend Hertlaan, je komt dan aan de achterkant van het pand uit.
Charging
10 stations, 8 reserved
Open
7:00 - 21:00 op ma - vr

ABN AMRO Utrecht Daalsesingel

Parking
De Amber-auto's bevinden zich in de parkeergarage, aan de oplaadpaal of in de buurt daarvan. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd bij een oplaadpaal als dat kan. Om uit en in te rijden gebruik je de intercom bij de in- en uitgang.
Charging
2 stations, 0 reserved
Open
Mon – Fri 6:30 – 22:30

ABN AMRO Zuidas

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich in de parkeergarage op K-1, naast de fietsenstalling en dichtbij lifthal B. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is. Om uit en in te rijden gebruik je de intercom bij de in- en uitgang.
Charging
5 stations, 5 reserved
Open
24/7

Arup

Parking
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
Mon - Fri 8.00- 18.00

ASR Utrecht

Parking
De Amber auto’s bevinden zich aan de achterkant van het ASR-kantoor naast de ingang van de parkeerplaats achter de slagboom. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is.
Charging
6 stations, 2 reserved
Open
Mon - Fri 6.15 - 22.00

Automotive Campus

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen tegenover het witte Automotive House.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 19.00

BOM

Parking
ntb
Charging
2 stations, 1 reserved
Open
ntb

Coenradie

Parking
Je vindt de auto's op de parkeerplaats aan de achterkant van Coenradie. De ingang is aan de straat "Drieterskuil". Wanneer je de auto wil laden kan er bij de receptie een laadpasje opgehaald worden waarmee het laden kan worden gestart.
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Corporate Places Utrecht

Parking
Links van het pand is de ingang met slagboom. Aanmelden via intercom Corporate Places. De parkeerplekken en laadpalen staan aan de rechterzijde van het pand. Om hier te komen dien je om het pand heen te rijden richting de uitgang. De palen bevinden zich dan aan de rechterkant.
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
08.00 / 17.00

De Nieuwe Stad Amersfoort

Parking
De auto's kunnen zijn op te halen (tijdelijk) op een drietal locaties: 1. Het laadplein. 2. De parkeerplek rechts onderin de hub. Hier kan je altijd uitrijden. 3. Links bovenin de hub is openbaar parkeren mogelijk. Echter zonder laadpaal. De Amber-auto's kunnen altijd afgeleverd worden op het laadplein, in het midden van de hub. Scan bij het inrijden de laadpas van de auto om de slagboom te openen. Sluit de auto altijd aan op één van de 20 laadpalen als dat mogelijk is. In de app wordt de precieze locatie weergegeven. Dit is een tijdelijke situatie. Binnenkort kunnen de auto's zowel worden opgehaald als afgeleverd worden op het laadplein.
Charging
20 stations, 0 reserved
Open
24/7

Eneco Rotterdam

Parking
Voor de parkeergarage het taluut oprijden naar het bordes bij de hoofdingang van het pand. De auto's staan geparkeerd voor de hoofdingang.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Epicenter - Edge Olympic

Parking
Amber parkeerplekken gelegen in garage P0
Charging
46 stations, 1 reserved
Open
24/7

EY Amsterdam

Parking
De auto's staan op -1 of -2, er zijn momenteel geen vaste plekken. Je kunt aanbellen om in en uit te rijden.
Charging
2 stations, 0 reserved
Open
ma t/m vrij 06.15 tot 20.00 / weekend 08.00.tot 18.00

EY Eindhoven

Parking
De Amber parkeerplekken zijn te vinden voor het pand
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
7:30-21:00

Flight Forum

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich buiten, achter het Mazars-gebouw. Breng de auto altijd terug naar de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen.
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

Grift055

Parking
Bij het oprijden naar het pand toe bevindt de parkeerplek zich direct tegenover de ingang van het gebouw. De gereserveerde Amber plek is de linker parkeerplek bij de twee aanwezige laadpalen.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
24/7

HAN Arnhem

Parking
Rijd richting Bushalte Elsweide en sla de Ruitenberglaan in. Rijd rechtdoor over het rode pad totdat je bij de poorten komt. Sla hier linksaf de parkeerplaats op. Ga de bocht om naar rechts en rijd voorbij de overdekte garage. Aan je rechterhand vind je de Amber plekken. De fietsen staan in de overkapte fietsenstalling voor de hoofdingang van de faculteit techniek op het terrein van de HAN.
Charging
9 stations, 3 reserved
Open
24/7

HAN Nijmegen

Parking
Aan de Kappitelweg zit een ingang tussen het rode gebouw en het witte gebouw in. Rij naar binnen en sla linksaf. Rijd rechtdoor en je zult de gereserveerde Amber plekken vinden
Charging
8 stations, 4 reserved
Open
7:30 - 22:00

Hanzeland Zwolle

Parking
De twee parkeerplekken zijn openbaar en goed zichtbaar op het Hanzeplein in Zwolle. De parkeerplekken bevinden zich tegenover het Unive gebouw en ingang van bedrijfsverzamelgebouw Bij Hanz.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

High Tech Campus

Parking
De Amber-auto’s staan in de parkeergarage P2 en voor gebouw 37 bij The Strip. Kijk op de kaart in de app om te zien waar jouw auto geparkeerd is. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd bij een laadpaal in P2 als dat kan. Buiten reguliere openingstijden is de campus alleen toegankelijk met campus badge.
Charging
56 stations, 0 reserved
Open
Mon - Fri 6.30 - 20.30

IJsseltoren Zwolle (Essent)

Parking
Wanneer je aan je linkerhand de woonboulevard ziet, sla je de eerste weg rechtsaf. Vervolgens vind je aan de linkerhand een slagboom voor onder andere Essent. Gebruik je medewerkerspas om hier binnen te komen. De eerste plek links met het Amber bord, is de Amber parkeerplek. Mocht de laadpaal bezet zijn, plaats de auto dan aan een andere lader of op een reguliere plek.
Charging
3 stations, 1 reserved
Open
Ma-vrij 6:30-22:30, Zat 8:00-17:30

Innogy / Essent Den Bosch

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen naast de ingang van de parkeergarage van het Essent-gebouw. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de 'Reserved for Amber'-parkeerplaatsen als dat kan. Let op! Bij deze laadpalen gebruik je de laadpas niet. Het laden start automatisch na het inpluggen van de kabel en het vergrendelen van de auto.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
Mon - Fri 07.00 - 20.00, Sat 07.00 - 19.00

IPKW De Waard

Parking
Werknemers kunnen de pas scannen. Gasten mogen zich melden bij de portier en krijgen hier een pas.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
24/7

IPKW De Waard E-Bikes

Parking
Als het IPKW terrein wordt opgereden via de hoofdingang bevinden de fietsen zich achter het derde gebouw JB en tegenover restaurant de Waard aan de rechterkant
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

IPKW Mobility Innovation Center

Parking
De fietsen bevinden zich voor het TB gebouw op het IPKW terrein bij het mobility innovation center.
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

Itility

Parking
Volg de borden 'Itility' om bij het juiste gebouw op het Flight Forum te komen. Zodra je bij de slagboom staat, bel via de intercom Itility, zij zullen de slagboom voor je openen. Zodra je de slagboom door bent ga je na 30m links de parkeergarage onder het pand in. Rij rechtdoor tot je aan je linkerhand het parkeerblok van Itility ziet. In dit parkeerblok in de linkerrij zijn 2 Amber parkeerplaatsen. De uitrij-slagboom opent automatisch.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Ma. tot Vr. van 8:00 tot 18:30

KPN Amsterdam

Parking
De auto's staan aan de achterzijde van het pand, achterin de parkeergarage. Voor het in en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aanbellen.
Charging
16 stations, 2 reserved
Open
06:00 - 00:00

KPN Rotterdam

Parking
De auto's staan in de parkeergarage op -1. Bij binnenkomst direct doorrijden. Voor het in- en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aanbellen.
Charging
22 stations, 3 reserved
Open
6:00 - 23:00

KPN TP 5 Den Haag

Parking
De auto's staan vooraan in de bezoekersgarage van KPN TP5. Voor het in en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aan bellen.
Charging
17 stations, 1 reserved
Open
6:00 - 23:00

KPN Zoetermeer

Parking
De auto's staan in de parkeerkelder. Medewerkers scannen hun pasje of bellen aan.
Charging
8 stations, 1 reserved
Open
24/7

Luchthavenweg Eindhoven (HEYDAY)

Parking
De Amber laadplek is te gebruiken met de Amber laadpas in de auto. Echter, de overige palen werken met de passen die op te halen zijn bij de receptie tijdens kantooruren.
Charging
2 stations, 1 reserved
Open
24/7, check info!

Philips Amstel (HBT)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich op niveau -4 in de parkeergarage. De parkeerplaatsen met nummers 429, 430 en 431 bij de laadpalen zijn gereserveerd voor Amber. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd hier als dat nog kan.
Charging
12 stations, 2 reserved
Open
24/7

Philips Best

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen naast gebouw QG op het Philips-terrein. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd bij een oplaadpaal als dat kan.
Charging
6 stations, 1 reserved
Open
Mon - Fri 6.00 - 22.00, Sat 6.00 - 14.00

Philips Boschdijk

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich bij de oplaadpalen, op de parkeerplaats direct rechts na het oprijden van het Philips-terrein. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
6 stations, 1 reserved
Open
Mon – Fri 7.00 – 19.00

Port of Rotterdam

Parking
In de parkeergarage op -2, aan het einde bij oranje (bij de ingang naar WPC, laadpaal 4 en 5, rechts) en de niet-laadplek aan het einde links (naast parkeerplek gebouwmanager). Mocht de slagboom niet automatisch open gaan, bel dan de intercom. Er zal voor je worden opengedaan.
Charging
60 stations, 2 reserved
Open
7:00 - 19:00 Maandag - Vrijdag

Provincie Noord-Brabant

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen aan de voorzijde van het provinciehuis. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
32 stations, 8 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 20.00

Rabobank Apeldoorn

Parking
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Rabobank Deventer

Parking
De ingang van de hub bevindt zich aan de zijkant van het pand bij een tankstation. Je kan vervolgens omhoog het parkeerdek oprijden en de Amber parkeerplek bevindt zich vlak bij de ingang bij de laadpaal.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Rabobank Eindhoven Fellenoord

Parking
Je vindt de auto's op het onderdek
Charging
4 stations, 4 reserved
Open
Ma t/m Vr: 07:00 – 22:00. Za: 09:00 – 18:00

Rabobank Geldermalsen

Parking
De hub is altijd open en bevindt zich op de parkeerplaats voor het Rabobank pand aan de Laan van Leeuwenstein 4.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
24/7

Rabobank Utrecht

Parking
Op het parkeerterrein aan de Croeselaan 28, vind je 4 gereserveerde parkeerplekken. De slagboom gaat open met je medewerkerspas of na aanbellen bij de intercom onder vermelding van je naam.
Charging
36 stations, 2 reserved
Open
24/7

Randstad Diemermere

Parking
De Ambers staan recht tegenover de hoofdingang van het gebouw. Niet parkeren in de parkeergarage.
Charging
4 stations, 4 reserved
Open
-

Strijp-S Office-S Eindhoven

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich voor het Videolab, bij de oplaadpalen aan de overkant van de straat (Torenallee). Er zijn hier drie snelladers en twee normale oplaadpalen.
Charging
5 stations, 1 reserved
Open
24/7

Strijp-S Philitelaan Eindhoven

Parking
De Amber parkeerplekken staan op de Philitelaan tussen de woontorens in. Het Amber bord staat aan de rechterkant van de Philitelaan aan de kant van de woontorens. Adres Philitelaan 1 Eindhoven.
Charging
4 stations, 2 reserved
Open
Openbaar

Strijp-T Eindhoven

Parking
De Amber-auto's bevinden zich voor de ingang van gebouw TQ, bij de laadpalen. Hier zijn 4 parkeerplaatsen met laadpalen gereserveerd voor Amber-auto's. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
24 stations, 4 reserved
Open
24/7

Technische Universiteit Eindhoven

Parking
De TU/e campus is 24/7 te bereiken. Binnenrijden kan via kentekenherkenning. De Amber parkeerplekken bevinden zich achter het Auditorum; naast de ingang vanaf de Kennedylaan.
Charging
6 stations, 0 reserved
Open
24/7

The Wall Eindhoven

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen naast de ingang van het appartementencomplex The Wall. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
4 stations, 2 reserved
Open
24/7

Tilburg Spoorzone Oost

Parking
Je vindt de Amber auto's aan de Burgemeester Brokxlaan. De parkeerplekken zijn schuin tegenover de "Lochal".
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Parking
De auto's staan in de parkeergarage van het hotel bij de 'reserved for Amber' bordjes. Als je de parkeergarage inkomt staan ze op de parkeerplaatsen aan de rechterkant.
Charging
6 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Eindhoven

Parking
De auto's staan op de parkeerplaatsen bij het 'reserved for Amber' bord.
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Hilversum

Parking
Na het oprijden van het terrein aan de linkerkant op de parkeerplaats staan de Ambers. In de rij met laadpalen zijn de 3e en 4e parkeerplek van ons.
Charging
14 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Parking
De auto's staan op de parkeerplaatsen met het 'reserved for Amber' bord.
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Parking
De auto's staan op het carpool-parkeerterrein voor het business center. Het zijn de meest rechtse parkeerplaatsen van de hele rij laadpalen.
Charging
16 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van der Valk Hotel Venlo

Parking
De auto's staan op de parkeerplaats aan de linkerkant bij de laadpalen bij de 'reserved for Amber' bordjes. Tussen 01.00 - 05.00 uur is de poort dicht en moet je aanbellen om de poort te openen.
Charging
12 stations, 2 reserved
Open
24/7

Van Lanschot Kempen - Toren Den Bosch

Parking
Navigeren op Leeghwaterstraat, zodat je via de Magistratenlaan (parallel aan het spoor) aan komt rijden. Dan is het als je de Leeghwaterstraat oprijdt vanaf de Magistratenlaan aan je rechterhand. Daar zie je slagbomen en een dichte parkeergaragedeur. Bel aan bij de slagboom om de receptie van Van Lanschot Kempen te bellen. Amber plekken zijn aangegeven met een oranje 'Amber' bord.
Charging
12 stations, 4 reserved
Open
Mon - Fri 07:00 - 20:30

Van Lanschot Kempen - WTC Amsterdam

Parking
Trek een kaartje bij de eerste slagboom en rijd door naar het terrein van Van Lanschot Kempen. Bel aan bij de volgende slagboom om de receptie van Van Lanschot Kempen te bellen. In de parkeergarage van Van Lanschot Kempen vind je de geserveerde plekken in laatste rij rechts. Gratis uitrijkaarten worden verstrekt door de receptie van Van Lanschot Kempen.
Charging
19 stations, 4 reserved
Open
24/7

VanBerlo Den Haag

Parking
Deze hub is toegankelijk op doordeweekse dagen tussen 8:30 en 18:00. Buiten deze tijden kan men het hek openen door de code [*1234] in te typen. Er is een enkele laadplek gereserveerd voor Amber, vlak achter de 'rotonde'. Mocht deze of de andere laadplek bezet zijn dan kan de auto geparkeerd worden op een van de andere normale parkeerplekken. Bij uitrijden dicht op het hek rijden indien deze gesloten is; hij gaat vanzelf open. De hub is te voet altijd te bereiken.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Mon - Fri 8.30 - 18.00

Victoriapark

Parking
Vanaf de Mathildelaan sla je een zijstraat in riching de Jumbo. Tegenover de Emté vind je een aantal laadpalen, hierbij zijn twee plaatsen gereserveerd voor Amber.
Charging
4 stations, 5 reserved
Open
24/7

Waterschap Vallei en Veluwe

Parking
Bij het oprijden van de parkeerplaats bevinden de twee gereserveerde plekken zich direct aan de rechterkant van het terrein. Op P2 staan ook nog twee laadpalen voor 4 auto's verder in de straat.
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7 openbaar

Willemswerf Rotterdam

Parking
Plekken zijn te bereiken door de Hertenkade op te rijden. De Amber hub is te vinden onder het gebouw "Willemswerf". Let op: de Ambers staan niet in de parkeergarage, maar onder het gebouw.
Charging
3 stations, 3 reserved
Open
24/7

Zuiderpark Tilburg

Parking
Op de kruising van de Cevennenstraat en de Esterelstraat is een voor Amber gereserveerde laadpaal te vinden.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Always open and publicly accessible

Public hub

Private hub