How does Amber work?

Register yourself here

Download the app and
make a reservation

Pick up your Amber at a hub and get in!

Registration

You can register yourself here

In order to complete your registration, we need some final details. Don't worry it only takes 5 minutes to register! We only need to verify your details after which you are ready to go! If you don't have any appointments planned yet, that's ok! You can register in advance ensuring that when you do need to use Amber you can hop straight in.

Middel 78@300x

Download the Amber app

Download the app and make a reservation.

You can download our app via the icons below (or via the App Store / Google Play store). Reservations are easy and quick to make. Want to know how? Then watch this video! Our hub network is growing every day, so check the app regularly for new locations. And occasionally we will send you an update with all our new locations ensuring that you are fully up to date.

 

AMBER_fiets-07

Get in!

Pick up your Amber at any hub and start driving.

In order to get going, we understand that driving in an electric car may be a new experience! That's why every Amber user receives a telephonic or live demo when starting their first trip. If you want to find out more about driving a BMWi3, please click here!

Middel 74@300x

Alkmaar, Kerkplein (ABN AMRO)

Parking
De hub is toegankelijk middels je ABN AMRO personeelspas.
Charging
4 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 9:00 - 17:00 (voor medewerkers met standplaats Alkmaar of Amsterdam: 7:30 - 18:30)

Amersfoort, De Nieuwe Stad

Parking
De auto's kunnen zijn op te halen (tijdelijk) op een drietal locaties: 1. Het laadplein. 2. De parkeerplek rechts onderin de hub. Hier kan je altijd uitrijden. 3. Links bovenin de hub is openbaar parkeren mogelijk. Echter zonder laadpaal. De Amber-auto's kunnen altijd afgeleverd worden op het laadplein, in het midden van de hub. Scan bij het inrijden de laadpas van de auto om de slagboom te openen. Sluit de auto altijd aan op één van de 20 laadpalen als dat mogelijk is. In de app wordt de precieze locatie weergegeven. Dit is een tijdelijke situatie. Binnenkort kunnen de auto's zowel worden opgehaald als afgeleverd worden op het laadplein.
Charging
20 stations, 0 reserved
Open
24/7

Amersfoort, Stationsstraat (KPN)

Parking
Je vindt de auto's in de parkeergarage. Als je de parkeergarage inrijdt en rechtdoor rijdt, zie je de auto's in de hoek.
Charging
8 stations, 1 reserved
Open
During the week: 07.00 - 22.00. During the weekend: 08.00 - 22.00. 24 hour access with parking authorisation.

Amsterdam Amstel, Amstelplein (Philips HBT)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich op niveau -4 in de parkeergarage. De parkeerplaatsen met nummers 429, 430 en 431 bij de laadpalen zijn gereserveerd voor Amber. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd hier als dat nog kan.
Charging
12 stations, 2 reserved
Open
24/7

Amsterdam Amstel, Spaklerweg (NN)

Parking
De Amber auto staat direct bij de ingang bij de slagboom rechts. Hier staat een laadpaal waar de Amber kan worden geplaatst. De plek staat aangegeven met een oranje Amber bord
Charging
1 station, 1 reserved
Open
07:00 - 19:00

Amsterdam Bijlmer, Foppingadreef (ABN AMRO)

Parking
De Amber auto’s bevinden zich achter de D-toren op het buitenterrein. Zodra je het terrein op komt rijden moet je meteen naar links richting Digital House [P]. Ze staan helemaal erachter tegen het hekwerk aan.
Charging
10 stations, 10 reserved
Open
Mon – Fri 6:30 – 22:30, closed on the weekend

Amsterdam Sloterdijk, Teleportboulevard (KPN)

Parking
De auto's staan aan de achterzijde van het pand, achterin de parkeergarage. Voor het in en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aanbellen.
Charging
16 stations, 2 reserved
Open
06:00 - 00:00

Amsterdam Zuid, Gustav Mahlerlaan (ABN AMRO)

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich in de parkeergarage op K-1, naast de fietsenstalling en dichtbij lifthal B. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is. Om uit en in te rijden gebruik je de intercom bij de in- en uitgang.
Charging
5 stations, 5 reserved
Open
24/7

Amsterdam Zuid, Zuidplein (WTC)

Parking
Je vindt de auto's aan de rechterkant direct na de ingang bij de borden 'reserved for Amber'. Bij in- en uitrijden van de parkeergarage mag je bellen bij de intercom en zeggen dat je met Amber rijdt. De slagboom wordt dan voor je opengedaan. De parkeergarage is toegankelijk op werkdagen tussen 6.30-24.00 uur. Buiten deze openingstijden is het gebouw te betreden via de intercom bij de ingang aan het Zuidplein.
Charging
7 stations, 0 reserved
Open
24/7

Amsterdam-Amstel, Van der Valk Hotel

Parking
De auto's staan in de parkeergarage van het hotel bij de 'reserved for Amber' bordjes. Als je de parkeergarage inkomt staan ze op de parkeerplaatsen aan de rechterkant.
Charging
6 stations, 2 reserved
Open
24/7

Amsterdam, Antonio Vivaldistraat (EY)

Parking
De auto's staan op -1 of -2, er zijn momenteel geen vaste plekken. Je kunt aanbellen om in en uit te rijden.
Charging
2 stations, 0 reserved
Open
ma t/m vrij 06.15 tot 20.00 / weekend 08.00.tot 18.00

Amsterdam, Bijlmerdreef (ING Acanthus)

Parking
Navigeer naar de Bijlmerdreef 24, 1102CT, Amsterdam. De Amber plekken zijn te vinden aan de A-zijde op P.0. Rijd je via de A-zijde de garage binnen. Je vind de Amber dan wanneer je rechtdoor rijdt aan je linker hand.
Charging
10 stations, 4 reserved
Open
maandag t/m vrijdag 06:30 – 22:30

Apeldoorn, Eendrachtstraat (Rabobank)

Parking
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Apeldoorn, Waterloseweg (Grift055)

Parking
Bij het oprijden naar het pand toe bevindt de parkeerplek zich direct tegenover de ingang van het gebouw. De gereserveerde Amber plek is de linker parkeerplek bij de twee aanwezige laadpalen.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
24/7

Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe

Parking
Bij het oprijden van de parkeerplaats bevinden de twee gereserveerde plekken zich direct aan de rechterkant van het terrein. Op P2 staan ook nog twee laadpalen voor 4 auto's verder in de straat.
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7 openbaar

Arnhem, Industriepark Kleefse Waard (IPKW)

Parking
Werknemers kunnen de pas scannen. Gasten mogen zich melden bij de portier en krijgen hier een pas.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
24/7

Arnhem, Park Presikhaaf (HAN)

Parking
Rijd tot aan de bus-stop Elsweide en sla links af. Rijd rechtdoor en sla linksaf bij de drempel het terrein op. Je vind de Amber plekken vervolgens aan je rechterhand.
Charging
11 stations, 4 reserved
Open
Ma - do : 8:00 - 22:00 , vr 8:00 - 18:00, weekend gesloten

Automotive Campus

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen tegenover het witte Automotive House.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 19.00

Best, Philips Campus

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen naast gebouw QG op het Philips-terrein. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd bij een oplaadpaal als dat kan.
Charging
6 stations, 1 reserved
Open
Mon - Fri 6.00 - 22.00, Sat 6.00 - 14.00

Boxtel, Bosscheweg (Waterschap de Dommel)

Parking
Je vindt de auto's op de parkeerplaats bij de "reserved for Amber" borden.
Charging
8 stations, 4 reserved
Open
24/7

Breda, Chasséveld (ABN AMRO)

Parking
Naast het Chasséveld in Breda, rijd je de ABN AMRO binnenplaats op onder 'Financieel Center'. Meteen rechts vind je de laadpalen.
Charging
2 stations, 0 reserved
Open
7:00 - 22:00 all week

Den Bosch, Leonardo da Vinciplein (VLK)

Parking
Navigeren op Leeghwaterstraat, zodat je via de Magistratenlaan (parallel aan het spoor) aan komt rijden. Dan is het als je de Leeghwaterstraat oprijdt vanaf de Magistratenlaan aan je rechterhand. Daar zie je slagbomen en een dichte parkeergaragedeur. Bel aan bij de slagboom om de receptie van Van Lanschot Kempen te bellen. Amber plekken zijn aangegeven met een oranje 'Amber' bord.
Charging
12 stations, 4 reserved
Open
Mon - Fri 07:00 - 20:30

Den Bosch, Provinciehuis (PNB)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen aan de voorzijde van het provinciehuis. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
32 stations, 8 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 20.00

Den Bosch, Spoorzone, Willemsplein (Essent)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen naast de ingang van de parkeergarage van het Essent-gebouw. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de 'Reserved for Amber'-parkeerplaatsen als dat kan. Let op! Bij deze laadpalen gebruik je de laadpas niet. Het laden start automatisch na het inpluggen van de kabel en het vergrendelen van de auto.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
Mon - Fri 07.00 - 20.00, Sat 07.00 - 19.00

Den Haag, Haagse Poort (NN)

Parking
De auto's staan in de parkeergarage van de laagbouw, parkeerdek H. Er zijn twee gereserveerde plekken voor Amber. Deze worden aangegeven met oranje Amber borden. Achter het gebouw doorrijden om in de parkeergarage te komen.
Charging
20 stations, 2 reserved
Open
07:00-19:00

Den Haag, Koningskade (ABN AMRO)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de laadpalen in de parkeergarage (ingang aan de achterkant van het gebouw). Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is. Om uit en in te rijden gebruik je de intercom bij de in- en uitgang.
Charging
3 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 7:30 - 19:30

Den Haag, Maanplein (KPN TP 5)

Parking
De auto's staan vooraan in de bezoekersgarage van KPN TP5. Voor het in en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aan bellen.
Charging
17 stations, 1 reserved
Open
6:00 - 23:00

Den Haag, Ypenburg (Van Berlo)

Parking
Deze hub is toegankelijk op doordeweekse dagen tussen 8:30 en 18:00. Buiten openingstijden is de poort dicht. Er is een enkele laadplek gereserveerd voor Amber, vlak achter de 'rotonde'. Mocht deze of de andere laadplek bezet zijn dan kan de auto geparkeerd worden op een van de andere normale parkeerplekken. Bij uitrijden dicht op het hek rijden indien deze gesloten is; hij gaat vanzelf open. De hub is te voet altijd te bereiken.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Mon - Fri 8.30 - 18.00

Deventer, Hanzeweg (Rabobank)

Parking
De ingang van de hub bevindt zich aan de zijkant van het pand bij een tankstation. Je kan vervolgens omhoog het parkeerdek oprijden en de Amber parkeerplek bevindt zich vlak bij de ingang bij de laadpaal.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Diemen, Diemermere (Randstad)

Parking
De Ambers staan recht tegenover de hoofdingang van het gebouw. Niet parkeren in de parkeergarage.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
07:00-21:00

Eindhoven, Berckelbosch

Parking
Charging
2 stations, 1 reserved
Open
-

Eindhoven, Beukenlaan (The Wall)

Parking
De Amber-auto's bevinden zich bij de oplaadpalen naast de ingang van het appartementencomplex The Wall. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
4 stations, 2 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Fellenoord (Rabobank)

Parking
Je vindt de auto's op het onderdek
Charging
4 stations, 4 reserved
Open
Ma t/m Vr: 07:00 – 22:00. Za: 09:00 – 18:00

Eindhoven, Flight Forum

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich buiten, achter het Mazars-gebouw. Breng de auto altijd terug naar de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen.
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Flight Forum (Itility)

Parking
Volg de borden 'Itility' om bij het juiste gebouw op het Flight Forum te komen. Zodra je bij de slagboom staat, bel via de intercom Itility, zij zullen de slagboom voor je openen. Zodra je de slagboom door bent ga je na 30m links de parkeergarage onder het pand in. Rij rechtdoor tot je aan je linkerhand het parkeerblok van Itility ziet. In dit parkeerblok in de linkerrij zijn 2 Amber parkeerplaatsen. De uitrij-slagboom opent automatisch.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Ma. tot Vr. van 8:00 tot 18:30

Eindhoven, High Tech Campus P2

Parking
De Amber-auto’s staan in de parkeergarage P2 en voor gebouw 37 bij The Strip. Kijk op de kaart in de app om te zien waar jouw auto geparkeerd is. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd bij een laadpaal in P2 als dat kan. Buiten reguliere openingstijden is de campus alleen toegankelijk met campus badge.
Charging
56 stations, 0 reserved
Open
Mon - Fri 6.30 - 20.30

Eindhoven, High Tech Campus, Philips

Parking
Je vindt de auto's voor HTC52 of in P5. Er is één parkeerplaats gereserveerd voor HTC52. Als deze vol is, parkeer de auto dan in P5 bij de laadpalen op de 1e verdieping.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
Mon - Fri 6.30 - 20.30

Eindhoven, Spoorzone (EY)

Parking
De Amber parkeerplekken zijn te vinden voor het pand
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
7:30-21:00

Eindhoven, Strijp-S Klokgebouw

Parking
De Amber parkeerplekken staan op de Philitelaan tussen de woontorens in. Het Amber bord staat aan de rechterkant van de Philitelaan aan de kant van de woontorens. Adres Philitelaan 1 Eindhoven.
Charging
4 stations, 2 reserved
Open
Openbaar

Eindhoven, Strijp-S Videolab

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich voor het Videolab, bij de oplaadpalen aan de overkant van de straat (Torenallee). Er zijn hier drie snelladers en twee normale oplaadpalen.
Charging
5 stations, 1 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Strijp-T

Parking
De Amber-auto's bevinden zich voor de ingang van gebouw TQ, bij de laadpalen. Hier zijn 4 parkeerplaatsen met laadpalen gereserveerd voor Amber-auto's. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan.
Charging
24 stations, 4 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Technische Universiteit

Parking
De TU/e campus is 24/7 te bereiken. Binnenrijden kan via kentekenherkenning. De Amber parkeerplekken bevinden zich achter het Auditorum; naast de ingang vanaf de Kennedylaan.
Charging
6 stations, 0 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Van der Valk Hotel A2

Parking
De auto's staan op de parkeerplaatsen bij het 'reserved for Amber' bord.
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
24/7

Eindhoven, Vestdijk (ABN AMRO)

Parking
De Amber-auto’s bevinden zich in de parkeergarage, naast de reguliere laadpalen. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat kan. Gebruik om uit te rijden de Q-Park key die op de voorruit van de auto bevestigd is. Inrijden moet altijd via de ABN AMRO-ingang aan de Vestdijk, met je medewerkerspas of door aan te bellen bij de intercom.
Charging
9 stations, 3 reserved
Open
Mon - Fri 7.00 - 19.00

Eindhoven, Victoriapark

Parking
Vanaf de Mathildelaan sla je een zijstraat in riching de Jumbo. Tegenover de Emté vind je een aantal laadpalen, hierbij zijn vijf plaatsen gereserveerd voor Amber.
Charging
4 stations, 5 reserved
Open
24/7

Geldermalsen, West Betuwe (Rabobank)

Parking
De hub is altijd open en bevindt zich op de parkeerplaats voor het Rabobank pand aan de Laan van Leeuwenstein 4.
Charging
4 stations, 1 reserved
Open
24/7

Harderwijk, Hoofdweg (Rabobank)

Parking
Rijd de Couperuslaan in. Aan de achterkant van het pand van de Rabobank vind je de ingang. Rijd naar binnen en je vind de Amber laadpaal.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
24/7

Harderwijk, Westeinde (Landstede)

Parking
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
7:30-21:30

Heesch, Gemeentehuis

Parking
De Ambers staan achter het gemeentehuis.
Charging
4 stations, 2 reserved
Open
24/7

Helmond, Gemeentehuis

Parking
Je vindt de auto's op parkeerplaats Groenewoud achter het Stadskantoor.
Charging
4 stations, 4 reserved
Open
24/7

Hilversum, H-park - Oude Amersfoortseweg

Parking
Oude Amersfoortseweg 123, 1212 AA Hilversum
Charging
1 station, 2 reserved
Open
07:00 - 22:00

Hilversum, Witte Kruislaan (KPN)

Parking
De auto's staan op het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw. De parkeerplekken voor Amber zijn een van de eerste parkeerplekken met laadpalen.
Charging
6 stations, 1 reserved
Open
24/7

Houten, Kromme Schaft (KPN)

Parking
Je vindt de auto's op het parkeerterrein achter het gebouw, recht voor de hoofdingang.
Charging
16 stations, 1 reserved
Open
7.00-19.00 on working days

IPKW De Waard E-Bikes

Parking
Als het IPKW terrein wordt opgereden via de hoofdingang bevinden de fietsen zich achter het derde gebouw JB en tegenover restaurant de Waard aan de rechterkant
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

IPKW Mobility Innovation Center

Parking
De fietsen bevinden zich voor het TB gebouw op het IPKW terrein bij het mobility innovation center.
Charging
6 stations, 6 reserved
Open
24/7

Nijkerk, Hoefslag (Rabobank)

Parking
Charging
2 stations, 1 reserved
Open
24/7

Nijmegen, Spoorzone Heyendaal (HAN)

Parking
Aan de Kappitelweg zit een ingang tussen het rode gebouw en het witte gebouw in. Rij naar binnen en sla linksaf. Rijd door de slagboom met je medewerkerspas of via de intercom en volg de weg aan je rechterhand totdat je bij de Amber plekken komt
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Ridderkerk, Van der Valk Hotel A15

Parking
De auto's staan op de parkeerplaatsen met het 'reserved for Amber' bord.
Charging
8 stations, 2 reserved
Open
24/7

Rotterdam APCOA Scheepsvaartkwartier

Parking
De hub bevindt zich in de parkeergarage van APCOA Scheepsvaartwartier aan de van Vollenhovenstraat, verdieping -1. De Amber kan worden achtergelaten op een laadplek, de laadplekken bevinden zich aan achterzijde van de parkeergarage. De toegangscode om te voet binnen te komen is: 113377
Charging
8 stations, 0 reserved
Open
24/7

Rotterdam Centraal, Delftse Poort (NN)

Parking
De Amber auto's staan in parkeergarage P2 van de Delftse Poort. De auto's staan op niveau 2 van de parkeergarage. De auto kan op een vrije laadplek worden achtergelaten. Geen laadplek? Zet de auto dan zo dicht mogelijk in de buurt van de laadplekken.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
07:00 - 19:00

Rotterdam, Coolsingel (ABN AMRO)

Parking
Rijd vanaf de Coolsingel de Aert van Nesstraat in en neem de eerst afslag rechts, de Hennekijnstraat in, sla nogmaals rechts de Sint-Luciastraat in en rijd voorbij de 'par-king'. Aan je linkerhand is een auto-lift te vinden. Druk op expeditie K1 en rijdt de lift binnen. In de lift druk je nogmaals op K1. Rijd de garage in. Er zijn hier vijf plekken gereserveerd voor Amber. Ook op K2 zijn nog 2 Amber plekken te vinden.
Charging
7 stations, 7 reserved
Open
Mon - Fri 6:30 - 22:00

Rotterdam, Wilhelminakade (KPN)

Parking
De auto's staan in de parkeergarage op -1. Bij binnenkomst direct doorrijden. Voor het in- en uitrijden kunnen medewerkers hun pasje scannen of aanbellen.
Charging
22 stations, 3 reserved
Open
6:00 - 23:00

Rotterdam, Willemswerf

Parking
Plekken zijn te bereiken door de Hertenkade op te rijden. De Amber hub is te vinden onder het gebouw "Willemswerf". Let op: de Ambers staan niet in de parkeergarage, maar onder het gebouw.
Charging
3 stations, 3 reserved
Open
24/7

Schiphol P-WTC

Parking
De auto's staan geparkeerd op niveau -2. In de parkeergarage kun je de borden "deelauto's" volgen. De auto's staan in de oranje gearceerde vakken.
Charging
20 stations, 2 reserved
Open
24/7

Schiphol P22

Parking
De auto's staan op het maaiveld van P22 aan de zijde van The Base D.
Charging
8 stations, 6 reserved
Open
24/7

Stein - Urmond, Van der Valk Hotel A2

Parking
De auto's staan op het carpool-parkeerterrein voor het business center. Het zijn de meest rechtse parkeerplaatsen van de hele rij laadpalen.
Charging
16 stations, 2 reserved
Open
24/7

Tilburg Spoorzone West

Parking
Deze laadplek is gereserveerd voor Amber en altijd openbaar toegankelijk. Kun je de Amber hier niet kwijt? We hebben ook een Tilburg Spoorzone Oost hub. Check in dit geval deze plek een eindje verderop aan de Brokxlaan.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Tilburg, Koning Willem II Stadion (BOM)

Parking
Deze openbare bevindt zich tegenover het Willem II station aan de Goirleseweg. Bel aan en er wordt voor je open gedaan.
Charging
2 stations, 1 reserved
Open
ma t/m vr van 8.30 tot 17.00

Tilburg, Spoorzone Oost

Parking
Je vindt de Amber auto's aan de Burgemeester Brokxlaan. De parkeerplekken zijn schuin tegenover de "Lochal".
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Tilburg, Stappegoor (Zuiderpark)

Parking
Op de kruising van de Cevennenstraat en de Esterelstraat is een voor Amber gereserveerde laadpaal te vinden.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
Always open and publicly accessible

Uden - Veghel, Van der Valk Hotel A50

Parking
Je vindt de auto's op de parkeerplaatsen bij de 'reserved for Amber' borden.
Charging
1 station, 1 reserved
Open
24/7

Utrecht, Beneluxlaan Transwijk (ABN AMRO)

Parking
Op de rotonde aan de Beneluxlaan sla je de straat in waar het tankstation te vinden is. Direct achter het tankstation zijn de Amber plekken te vinden voor het pand. Je kan ook navigeren op de Vliegend Hertlaan, je komt dan aan de achterkant van het pand uit.
Charging
10 stations, 8 reserved
Open
7:00 - 21:00 op ma - vr

Utrecht, Croeselaan (Rabobank)

Parking
Op het parkeerterrein aan de Croeselaan 28, vind je 4 gereserveerde parkeerplekken. De slagboom gaat open met je medewerkerspas of na aanbellen bij de intercom onder vermelding van je naam.
Charging
36 stations, 2 reserved
Open
24/7

Utrecht, Reactorweg A2 (Corporate Places)

Parking
Links van het pand is de ingang met slagboom, u kunt aanbellen zodat de slagbomen kunnen worden geopend. Aanmelden via intercom Corporate Places. De parkeerplekken en laadpalen staan aan de rechterzijde van het pand. Let op! De hub kent beperkte openingstijden. Alleen toegankelijk tijdens werkdagen tussen 08:00 en 17:00
Charging
10 stations, 2 reserved
Open
08.00 / 17.00

Utrecht, Rijnsweerd Noord (ASR)

Parking
De Amber auto’s bevinden zich aan de achterkant van het ASR-kantoor naast de ingang van de parkeerplaats achter de slagboom. Als je de auto terugbrengt, parkeer dan altijd op de ‘Reserved for Amber’ parkeerplaatsen als dat nog mogelijk is.
Charging
6 stations, 2 reserved
Open
Mon - Fri 6.15 - 22.00

Venlo, Van der Valk Hotel A67

Parking
De auto's staan op de parkeerplaats aan de linkerkant bij de laadpalen bij de 'reserved for Amber' bordjes. Tussen 01.00 - 05.00 uur is de poort dicht en moet je aanbellen om de poort te openen.
Charging
12 stations, 2 reserved
Open
24/7

Zaltbommel, Van der Valk Hotel A2

Parking
Je vindt de auto's op de parkeerplaats bij de oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Hier staat een bordje 'reserved for Amber'.
Charging
5 stations, 1 reserved
Open
24/7

Zoetermeer, Röntgenlaan (KPN)

Parking
De auto's staan in de parkeerkelder. Medewerkers scannen hun pasje of bellen aan.
Charging
8 stations, 1 reserved
Open
24/7

Zwolle, Fuchsiastraat (Landstede)

Parking
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
Ma t/m vr 7:30 - 18:00

Zwolle, Hanzeplein

Parking
De twee parkeerplekken zijn openbaar en goed zichtbaar op het Hanzeplein in Zwolle. De parkeerplekken bevinden zich tegenover het Unive gebouw en ingang van bedrijfsverzamelgebouw Bij Hanz.
Charging
2 stations, 2 reserved
Open
24/7

Zwolle, IJsseltoren A28

Parking
Wanneer je aan je linkerhand de woonboulevard ziet, sla je de eerste weg rechtsaf. Vervolgens vind je aan de linkerhand een slagboom voor onder andere Essent. Gebruik je medewerkerspas om hier binnen te komen. De eerste plek links met het Amber bord, is de Amber parkeerplek. Mocht de laadpaal bezet zijn, plaats de auto dan aan een andere lader of op een reguliere plek.
Charging
3 stations, 1 reserved
Open
Ma-vrij 6:30-22:30, Zat 8:00-17:30

Zwolle, Rechterland (Landstede)

Parking
Charging
6 stations, 2 reserved
Open
7:30 - 21:30

Public hub

Private hub