ALTIJD MOBIEL, NOOIT GEDOE

Wat is handiger? Het bezit van een auto of een auto die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt? Met 100% elektrisch vervoer van Amber zijn jouw collega's altijd mobiel. Het enige wat ze nodig hebben, is onze app. En oh ja, een geldig rijbewijs.

Met Amber ben je altijd flexibel

Rijden is belangrijker dan een auto bezitten. Zekerheid is wat telt. De zekerheid dat vervoer geregeld is. Dat je medewerkers op elk gewenst moment kunnen rijden, van en naar elke gewenste locatie. Dat de technische kant en onderhoud niet jouw pakkie-an zijn. Nooit. Amber regelt het voor je.

Doe de postcodecheck

DSC04376
pricing-new-38
Altijd verzekerd van vervoer, alleen betalen bij gebruik

Amber is pay-as-you go. Je betaalt € 0,25 per gereden minuut. € 0,10 per geparkeerde minuut. All-in. Besparing op de mobiliteitskosten is gegarandeerd. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de CO2 reductie. Happy Ambering!

Doe de postcodecheck

Postcodecheck


Aantal medewerkers dat gaat rijden:

pricing-new-38

Indien Amber inderdaad bij jou beschikbaar is kan je direct een contract afsluiten en de eerstvolgende werkdag gaan rijden!

Als Amber nog niet beschikbaar is, laat dan op de volgende pagina in elk geval je gegevens achter. Bij voldoende vraag starten we graag in jouw buurt.

Lees hier meer over besparen op mobiliteit met Amber voor bedrijven.

0

users

0

cars

0

reservations