Emie rijdt nu bijna 2 maanden met ons! We zijn benieuwd hoe het gaat, en naar haar ervaringen met Amber. Jij ook?

Hoe gaat het met je? Neemt de druk al iets af?

Het gaat erg goed met mij. Ik ben werkzaam in de revalidatiesetting. Dit betekent dat er juist op onze afdeling nu meer bedden zijn geopend, echter vanwege versoepeling van de corona maatregelen mogen revalidanten meer bezoek ontvangen en hoef ik de komende periode minder weekenddiensten te werken, dus dat scheelt een beetje qua druk!

 

Wat vind je van het rijden met Amber? En bijvoorbeeld het laden?

Ik ben zeer tevreden!! De Amber biedt mij mogelijkheden om flexibel te zijn. Het is ontzettend fijn dat ik nu niet meer hoef te lopen naar het station of te moeten wachten op de bus of trein. De auto is comfortabel en gelukkig voelde het al snel vertrouwd door de goede service. Op deze manier kan ik mijn krachten inzetten om de revalidanten te ondersteunen op mijn werk in het revalidatiecentrum! De parkeergarage biedt de mogelijkheid om de auto op te laden, dus dit gaat goed!

 

Krijg je reacties of vragen uit je omgeving?

Vrienden, familie, collega’s en revalidanten vinden het allemaal een erg mooi initiatief en natuurlijke een gave auto!

 

 

Benieuwd welke zorgprofessionals ook tijdelijk gebruik maken van Amber? Lees hier verder.