Goed nieuws voor Amber drivers. Vanaf 9 augustus is het mogelijk om vanuit heel Nederland in 1 keer met Amber door te rijden naar Dortmund en Keulen. 9 Augustus openen we een Amber hub bij het Van der Valk hotel in Venlo. Door de strategische ligging van Venlo kunnen drivers nu moeiteloos naar het Ruhrgebied rijden zonder dat tussentijds gestopt moet worden om op te laden.

De samenwerking tussen Van der Valk en Amber is afgelopen maart gestart. Bij de Van der Valk locaties kunnen Amber drivers de auto achterlaten of juist meenemen. Vijf Van der Valk locaties waren al aangehaakt. Venlo is de zesde locatie. Naast huidige Amber drivers kunnen hotelgasten ook gebruik maken van de auto’s op de hotellocaties.

Van der Valk en Amber hebben allebei duurzame mobiliteit voor ogen. Voor Van der Valk is de samenwerking met Amber een extra initiatief dat bijdraagt aan CO2-reductie. Door huidige initiatieven heeft Van der Valk al een CO2-reductie van minimaal 40% ten opzichte van andere hotels gerealiseerd. Het doel is om deze reductie door de samenwerking nog verder te laten stijgen. Door de samenwerking met Van der Valk breidt Amber haar zgn. hub netwerk uit met perfecte locaties waar gebruikers de auto kunnen ophalen en achterlaten.

“We zijn tevreden over de resultaten tot en met nu”, aldus Camiel Beeren van Amber. “Amberen is een andere manier van reizen en we weten uit ervaring dat het even duurt voordat mensen instappen. Maar we weten ook dat als gebruikers eenmaal met ons gereden hebben, ze blijven Amberen”.

Lees hier verder 

Wil je meer weten over de hub locatie? klik hier