Deloitte

Amber is benoemd tot Most Disruptive Innovator bij de selectie van de Deloitte Fast 50. Dit is de prijs voor het bedrijf dat de meest disruptieve technologie en businessmodel heeft ontwikkeld.

Nieuw disruptief model

Steven Nelemans, CEO Amber: “Het was een spannende strijd met super goede pitches door mooie bedrijven. En ik had echt niet verwacht dat we de award zouden winnen. We zijn nl. by far het jongste bedrijf dat meedeed. De jury vond dat we met ons bedrijf het meest disruptief waren … Dat we de bestaande markt ‘kapot’ aan het maken zijn door er een nieuw model tegenover te zetten. En dat is eigenlijk ook zo. Deze award is een beloning voor de snelle ontwikkeling die ons team heeft gerealiseerd”.

Deloitte fast 50

Technologiebedrijven jonger dan vier jaar nemen binnen de Deloitte Technology Fast 50-verkiezing automatisch deel in de Rising Star-categorie. In deze categorie worden techbedrijven door een externe jury beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid. Binnen de Rising Star-categorie zijn twee prijzen te winnen; de Rising Star en de Most Disruptive Innovator.