De gezamenlijke onderneming van de families Van Laarhoven en Van Doorne, Pala Group BV, investeert in deelauto leverancier Amber.

Amber begon anderhalf jaar geleden met het leveren van deelauto’s voor ABN AMRO. Inmiddels zijn er meer dan 430.000 kilometers met Amber auto’s gereden en  is het autodeelconcept aanwezig in de zes grootste steden van Nederland.

Grootste deelauto leverancier

“De afgelopen twee jaar hebben we week op week groei laten zien. Ondertussen hebben we ook veel geïnvesteerd in onze software en optimalisatie van de gebruikerservaring. Nu gaan we nog verder versnellen en zullen we de grootste autodeel-dienstverlener op de zakelijke markt worden”, aldus een enthousiaste CEO Steven Nelemans. Hij vervolgt: “Dat kunnen we worden omdat bij ons alles om de klant draait; we hebben op meer dan 8500 reserveringen nog nooit een gebruiker laten staan.”

“De markt voor mobiliteit is ontegenzeggelijk aan het veranderen. Voor mensen die in de stad wonen is de leaseauto niet altijd aantrekkelijk. Daarnaast verduurzamen onze zakelijke klanten in algemene zin op gebied van wagenparkbeleid. Middels deze investering nemen we deel in de toekomst van mobiliteit.” aldus Jan Peter Oving, algemeen directeur van Pala Group BV over de deelname in Amber.

100% ritgarantie

Amber biedt de garantie dat er een auto of een alternatief voor je klaar staat als je hebt gereserveerd. Hiermee onderscheiden we ons van poolauto initiatieven die door bedrijven zelf worden georganiseerd. Dit maakt Amber een betrouwbaar alternatief voor de eigen auto of de leaseauto.

Amber zal dit jaar nog groeien naar landelijke dekking. Klanten zoals ABN AMRO, Philips, Essent en EY gebruiken Amber om hun medewerkers flexibele mobiliteitsoplossingen te bieden, te besparen op kosten en op CO2 uitstoot. We gebruiken uitsluitend volledig elektrische deelauto’s. Over het investeringsbedrag en de voorwaarden worden geen verdere mededelingen gedaan.

Ook de mobiliteit van je onderneming boosten? Amber helpt! 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.